Védjegy

Üzleti irányelveinknek megfelelően, valamint fogyasztóink védelme érdekében a Wrigley Company nem teszi lehetővé védjegyeinek vagy arculati elemeinek használatát a cég kifejezett engedélye nélkül.

A Wrigley Company jól ismert védjegyei a leghíresebbek közé tartoznak a világon. A márkáink több mint 140 országban kerülnek értékesítésre – fogyasztóink az egész világon a minőség és egészségesség mindennapi ikonjaiként tekintenek jellegzetes védjegyeinkre és csomagolásainkra.

A Wrigley Company jelentős üzleti értéket hozott létre ezen arculati jegyek és formatervezési minták használatával, a Wrigley védjegyeket ezzel a cég legértékesebb tulajdonává téve. Mint bármilyen egyéb érték, úgy ezek a védjegyek is oltalmat kell, hogy élvezzenek.

A Wrigley Company közel 100 éven keresztül hozott intézkedéseket védjegyei bejelentésének biztosítása érdekében az összes olyan országban, ahol a vállalat üzleti tevékenységet folytat. A Wrigleynek nagyságrendileg 7,000 védjegybejelentése és lajstromozása van világszerte, csak az Egyesült Államokban több mint 270.

A vállalat gondosan és eredményesen lép fel minden jogsértő és hamisító ellen, arra való tekintet nélkül, hogy a világ mely részén működnek. Az évek során világszerte több száz jogsértő vagy hamisított termékre derítettünk fényt, és minden egyes esetben azonnali jogi lépéseket kezdeményeztünk ellenük.